Vi håber på åbning…

Klimatorium er som alle andre ”kulturinstitutioner” (vores kategori) lukket pga. restriktioner. Men SÅFREMT VI FÅR TILLADELSE TIL AT ÅBNE FOR SMÅ, GUIDEDE TURE, starter vi med første åbningsdag den 29. marts.

Tilmelding til guidede ture i Klimatorium i påsken kan ske herunder.
  • Åbningstid i påsken er alle dage fra mandag d. 29 marts – søndag 4. april, begge dage inkl. fra kl. 10.00-15.00

Her kan du tilmelde dig til et kort – gratis – besøg i Klimatorium. Pga. corona er vi nødt til at have tilmelding for at styre antallet af gæster på hvert hold.

Du får en ca. 20 minutters rundvisning og orientering om Klimatorium og om udstillingen ”Klima uden grænser”. Herefter skal du forlade Klimatorium og give plads til andre gæster.

Du kan herefter opleve de udendørs aktiviteter: Klimavejen, storm simulatoren, lege klimakonsulent og gennemføre ”klima ruten”, der er en videoquiz langs højvandsværnet på havnen. Der er vand-installationer og en multibane til boldspil – du kan få ”klima-regler” på Klimatorium – begge dele mest for de mindste.

Sæt kryds i ønskede besøgstidspunkt. Du får svar fra Klimatorium. Skulle corona-situationen forværres og vi må aflyse turene, får alle direkte besked.

Her kan du booke et guidet besøg på Klimatorium og udstillingen “Klima Uden Grænser”
  • Pga. Covid-19, max. 8 personer, af ca. 20 minutters varighed – afspritning og mundbind/ansigtsmaske en forudsætning. Mundbind skal medbringes.
  • Etablerede grupper som f.eks. skoleklasser kan være flere end 8 pers. . Noter det i bemærkninger.
  • Fri entre og gratis guidning, katalog og Klimaquiz koder.
  • Starter hver hele og halve time kl. 10.00-15.00 hver dag.
  • HUSK mobil eller (helst) I-pad – som skal bruges til at hente videoer via QR-koder og hente Klimatorium app (det kan du også gøre inden dit besøg – så er du klar til AR-opgaverne).
 

da_DK
X