Klimatorium

SMV Iværksætter Program

Klimatorium søger SMV’er og iværksættere, der arbejder med klimatilpasning og vandteknologi, til at indgå i et skræddersyet program, hvor man kan udnytte muligheder i Klimatorium og vokse som virksomhed.

blank

Hør mere om iværksætter-programmet

Kontakt Albert Jensen
Tlf. 40304570
Mail: alje@lvs-as.dk
blank
Netværk

I Klimatorium har vi et stort netværk af interessenter inden for vand- og klimabranchen. Som en del af vores netværk har du mulighed for at deltage i events og udvide dit eget faglige netværk med både eksterne samarbejdspartnere og dem der allerede sidder i Klimatorium.

blank
Sparring

Ved at være med i vores iværksætterprogram kan du få del i vores viden og erfaringer. Vi ved rigtig meget om vand og klima, men har også ekspertise inden for kommunikation, ekstern finansiering, administration, projektudvikling og meget andet.

blank
Kontorplads

Hvad enten du har et ønske om en fast kontorplads eller blot vil benytte vores faciliter ved lejlighed med en ”fly by” plads er helt op til dig – vi finder den løsning der passer dig bedst. Du får også adgang til mødelokaler og kan blive en del af vores frokostordning.

blank
Synlighed

Vores udstilling har årligt omkring 27.000 besøgende, hvor du har mulighed for at fremvise produkter, projekter eller forskningsresultater. Udstillingen giver dig mulighed for at nå bredt ud til både borgere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

blank
Forskningsmiljø

Som del af Klimatoriums samarbejde med Aarhus University, VIA University College, Aalborg Universitet, SDU og DTU, er vi jævnligt i kontakt med studerende og forskningsmiljøer.

blank
Test og demonstration

Vi har test- og demonstrationsfaciliteter til rådighed rundt omkring i Lemvig Kommune. Her indsamles bl.a. data om regn, grundvand, spildevand,  vandkvalitet og højdemålinger. Derudover afprøves nye teknologier og metoder ift. sensorer, rør, brønddæksler, klimatilpasning, plastik-genanvendelse og meget andet.

Lad Albert kontakte dig - Hør mere om programmet

5 + 10 =

Bliv en del af Klimatorium

Klimatorium er Danmarks Internationale Klimacenter og arbejder med klima- og vandprojekter.
Klimatorium er placereret på Havnen 8 i Lemvig

en_GB