Danmarks internationale klimacenter, Klimatorium, har fået endnu et nyt medlem. 

– Erhvervsfyrtårnet med fokus på vandteknologi skaber nye jobs og projekter.

Virksomheden Phønix Tag Energi A/S, der leverer tagløsninger med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser, er nyt medlem af Klimatorium.

Virksomheden glæder sig over at være blevet en del af foreningen.

”Vi ser frem til at samarbejde med Klimatorium og de tilknyttede virksomheder og institutioner i medlemsskabet. Vi har udstillet vores patenterede solcelleteknologi på taget af Klimatorium, og vi arbejder indenfor alle aspekter af vedvarende solcelleteknologi og lagring. ” siger direktør Kim Slavensky fra Phønix Tag.

Virksomheden er specialiseret i solcelleteknologi i forbindelse med byggeri. Virksomheden har udviklet et unikt produkt til placering af solceller på tagene, der ikke kræver gennembrydning af taget og de ligger parallelt med det næsten flade tag, så solcellerne ikke generer det arkitektoniske udtryk af bygningerne.

Erhvervsfyrtårn med fokus på vandteknologi

Hos Klimatorium byder direktør Lars Holmegaard Phønix Tag velkommen og glæder sig over de mange forskellige virksomheder, der er medlemmer.

”Vi har store og små – og vidt forskellige brancher med – fælles for alle er, at de vil den grønne omstilling i fællesskab,” siger direktøren.

Blandt de øvrige medlemmer tæller eksempelvis Jysk Energi, Niras, NCC, GEOS, Plastix, Kynde & Toft og Geopartner.

I selve Klimatorium-bygningen, der i 2020 fik prisen som årets erhvervsbyggeri, er heftig aktivitet med et hav af skoleklassebesøg ved klimaudstillingen. Udover Lemvig Vands medarbejdere, sidder også 9 medarbejdere fra Jordforureningsafdelingen ved Region Midtjylland og snart kommer også en virksomhedskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland to dage om ugen.

Kernen i Klimatorium er at vende klimaudfordringer til klimaløsninger, jobskabelse, vækst, eksport og formidling i øjenhøjde.

Members

Membership

en_GB