Projekter
Reflektor – brug af satellitdata i forsyningen
Projektet har ledt til en avanceret teknologi med satellitdata oppe over skyerne og præcise radarreflektorer på jorden, som en ny løsning på klimaproblemer…
fyrtårnsprojekter
Projekt beskrivelser er på vej…
Coast-to-Coast Projekt C21:
Klimatorium
–
Projekt:
MUDP-InnoFlot
Ressourceeffektiv genanvendelse af lossevand gennem innovativt flotationskoncept-InnoFlot.
Projekt:
Praktik og forskningssamarbejde
Ph.D.-Projekt:
Oprensning i Klimaveje
v/ Lasse Abraham Rasmussen
Tidligere Projekter
Coast-to-Coast Projekt C9:
Thyborøn Kanal og den Vestlige Limfjord
På grund af klimaændringer oplever vi i Danmark flere storme, mere ekstrem regn, og højere vandstande. Ved såkaldte stormfloder stuves vandet fra Vesterhavet op i den vestlige Limfjord og forsager oversvømmelser af de omkringliggende byer…
Coast-to-Coast Projekt C17:
Thyborøn By og Havn
Thyborøn er stærkt udfordret af klimaændringer. Mere regnvand, stigende grundvand og stigende havvand truer byen. Desuden sætter byen sig, hvilket ødelægger vores underjordiske ledningsnet, og er ekstrem kostbar…
Projekt:
DK2020
–
Projekt:
Regn med Thyborøn
En del af byen skal aflede regnvand. Et projektområde hvor der skal laves klimatilpasning, med et stort opland som det skal gavne…
Projekt:
VUDP-Valide analyse af mikroplast
Fra regnvansbetingede udledninger fra regnvandsbassiner…
Projekt:
VUDP-Geofysik i filtre
Projektet ”Geofysik i drikkevandsfiltre” er et VUDP-projekt støttet af DANVA. Projektet har til formål at udvikle et måleudstyr som optimerer rensning af drikkevand…
Projekt:
VUDP SASLO
– Satelitdata til Strategisk Ledningsnet Overvågning
Gennem projektet i Thyborøn er satellitdata integreret med eksisterende hydrauliske modeller, for herved at kunne opstille dynamiske hydrauliske modeller, der sørger for store besparelser i forhold til drift og vedligeholdelsesarbejde i ledningsnettet.
Projekt:
RiConfigure
Klimatorium har været med i ét af de danske delprojekter. Projektet havde til formål at skabe rammerne for, at civilsamfundet bliver en aktiv part i Klimatorium og bidrager til en model for QH-samarbejde, som kan benyttes fremover…