blank

Seminaret begynder:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

22. november kl. 16:30-17.30 eller 18.00-19.00

Er du nysgerrig på dit klimaaftryk?

Hør oplæg fra virksomheden Climaider

Lokation: Klimatorium, Havnen 8, 7620 Lemvig

Den lokale borgerklimagruppe i Lemvig holder et gratis arrangement i Klimatorium onsdag den 22. november. Du kan deltage enten kl. 16.30-17.30 eller 18.00-19.00. Imellem de to sessioner, serveres klimavenlig sandwich. Eventet vil byde på oplæg fra de to unge iværksættere Oskar og Oliver fra virksomheden Climaider, der vil fortælle omkring danskeres klimaaftryk. Hvor meget betyder det egentlig, hvis vi ændrer vores adfærd – kost, rejser, transport? – Og ikke mindst, hvad kan jeg gøre for at belaste klimaet mindre? Climaider har udviklet en lettilgængelig app, som kan måle ens helt personlige klimaaftryk. Den vil de to iværksættere introducere og teste på fire lokale forsøgspersoner.

Vores håb er, at vi alle sammen bliver klogere og kan inspirere hinanden.Mange klimavenlige hilsner, Lemvigs Klimaborgergruppe

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvornår ønsker du at deltage?
blank

Om Climaider

Climaider er en innovativ platform skabt af Oliver Martinsen, grundlægger og CEO, samt Oskar Hansen, grundlægger og COO. Denne banebrydende idé begyndte at tage form efter deres gymnasietid, da de følte et behov for et sted, hvor de kunne beregne deres individuelle CO2-aftryk og aktivt bidrage til klimakompensation gennem pålidelige CO2-reducerende projekter. Deres vision om at hjælpe enkeltpersoner med at beregne CO2-aftryk og deltage i klimakompensation har ført til udviklingen af Climaider-appen. Denne app giver brugerne mulighed for at evaluere deres klimapåvirkning, deltage i udfordringer for at reducere den og abonnere på månedlige medlemskaber for at kompensere for deres udledninger.

Om Borgerklimagruppe i Lemvig

Borgerklimagruppen i Lemvig: “Vores klimamål 2023” er vært for arrangementet. Som gruppe har de et mål om at skabe et forum, hvor borgere kan blive klogere på deres eget klimaaftryk, men også få inspiration til hvordan vi kan ændre vores adfærd i en mere klimavenlig retning. Der er tale om en kreds af mennesker, som gerne vil kaste lys på har en ambition om at sætte fokus på hvordan kommunens borgere kan give deres bidrag til at kommunen kan lykkes med at reducere det samlede klimaaftryk. Udgangspunktet er, at man tror på, at borgerne gerne vil tage et medejerskab for at forandre de ting, som almindelige borgere kan påvirke. Nogle af de organisationer, som er repræsenteret i gruppen er Danmarks Naturfredsningsforening, Frivilligcenter Lemvig, Lemvig Gymnasium, Lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse. Lemvig Bibliotek, Ung Lemvig, SF Lemvig.

blank

Program d. 22/11

 

Arrangementet byder på to sessioner, som deltagere kan vælge imellem:

16:00-17.00: Session 1: Oplæg om klimaaftryk ved Climaider + test af to forsøgspersoner

17:30-18.00: Klimavenlig sandwich serveres inden eller efter session.

18.00-18.30: Session 2: Oplæg om klimaaftryk ved Climaider + test af to forsøgspersoner

Frivillige forsøgspersoner

blank

Valdemar Cross

blank

Jens Hagelskjær

blank

Lone Pilegaard Sørensen

blank

Alberthe Gaardbo

da_DK