BØRNENES

KLIMAMØDE

2020

Afholdt!
“Børnenes Klimamøde 2020”

Hvad er klimaforandringer? Hvad kommer de til at betyde her i Danmark? Og hvad bliver der gjort for at bremse dem? Det var dagsordenen, da Klimatorium slog dørene op og live- streamede “Børnenes Klimamøde”.

Lærer og deres elever fik både faglige oplæg og underholdning streamet lige ind i klasselokalet. 

Sofie Østergaard var vært, klimaformidlerne Nina Bendixen og Carlo Sørensen stod for det faglige indhold og satte bevægelse på programmet, da eleverne skulle med Maja Adjoa ud på en klimarute med video og quiz i sine lokal områder. Dagen bød også på MGP-vinder Liva og Klima-standup med Niels Forsberg!

Se udsendelserne fra dagen nederst på siden her…

VÆRT

Sofie Østergaard

Sofie Østergaard

Vært

Sofie Østergaard, der er kendt fra VERSUS, MGP og KreaKampen, er vært for dagen.

Vi indtager scenen…

Nina Bendixen

Nina Bendixen

Radiovært og klimaformidler

Vi bliver klogere på klima og klimaforandringer, når radiovært og klimaformidler Nina Bendixen indtager scenen sammen med Carlo Sass Sørensen fra Kystdirektoratet. Emnerne er vejr og klima, regnvand, bæredygtighed og fremtidens klimaløsninger.
Carlo Sass Sørensen

Carlo Sass Sørensen

Kystdirektoratet

Fest og fællessang

Fest og fællessang

”Pas godt på vores jord, jeg skal bruge den, når jeg bliver stor!”

Med de ord sang 13-årige Liva sig ind på førstepladsen i årets MGP – og hun kommer selvfølgelig forbi Børnenes Klimamøde 2020 med sin sang ”Ingen Plan B”.

Dyst på klimaviden med videoquizzen

Dyst på klimaviden med videoquizzen

Følg skiltene på havnen og lad quiz-vært Maja Adjoa tage dig med ud i atmosfæren og ned på havets bund, når hun i 10 videoer fortæller om klima og klimaforandringer.
Klimagrin med Forsberg

Klimagrin med Forsberg

Stand-up

Stand-up komiker Niels Forsberg tager et grundigt kig på sig selv og alle os andre, når det gælder vores forhold til klima. Han vil gerne være et godt menneske og passe godt på kloden. Men det er ikke altid lige nemt.

LÆS MERE OM:

blank
Læs mere om Klimatorium...
blank
Læs mere om Klima uden grænser...
da_DK