Klimatorium logo

Danmarks Internationale Klimacenter

Havnen 8, 7620 Lemvig
Kontakt os på 51 64 37 10
Åbningstid: Mandag – Søndag 10.00-15.00

3

OM KLIMATORIUM

Klimatorium er Danmarks Internationale Klimacenter – og vi arbejder lokalt, nationalt og internationalt.Klimatorium er sat i verden for at bygge bro mellem myndigheder, virksomheder, civilsamfundet og uddannelses- og forskningsinstitutioner for at udvikle virkelige løsninger på klimarelaterede udfordringer. Klimatorium er platform for erhvervsfyrtårn.

 

BESØG KLIMATORIUM & UDSTILLINGEN

SENESTE NYT

 

 

ARRANGEMENTER

 

 

 

KLIMALØSNINGER & PROJEKTER

VERDENS STØRSTE LIVING LAB

 

 

MEDLEMSKAB

 

 

3

BESØG VORES GRATIS UDSTILLING

Oplev udstillingen “Klima unden grænser”
Udstillingen har fokus på de mange projekter, som Klimatorium og Klimatoriums medlemmer er involveret i – og der vil være endnu mere fokus på vandets kræfter, og på konsekvenserne af det ændrede klima med langt mere og ofte voldsommere nedbør.
blank
  • GRATIS entre for alle
  • }Åben alle dage, kl. 10.00 - 15.00
Enkelte dage vil der dog være lukket pga. helligdage eller arrangementer. Lukkedage oplyses her:

LUKKET31. dec - 1. jan

Det er muligt at bestille guidede ture, hvor det faglige niveau og ønskede retning aftales forud. Vi har rundvisninger til alle aldre og uanset din viden omkring klima og vandteknologi.

Seneste nyt fra Klimatorium

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Vi skaber mindeværdige arrangementer året rundt. Fra vores egne events til samarbejde med andre virksomheder – vi er dedikerede til at levere unikke oplevelser. Gør dig klar til at deltage i vores dynamiske fællesskab, hvor hvert arrangement er en mulighed for forbindelser, viden og glæde. Du kan se vores fulde kaldender for neden.

KLIMATORIUMS ÅRLIGE KLIMAMØDER

blank

Det nationale klimatopmøde 2024

21. – 22. august, 2024
Træd ind i transformationens verden, hvor Klimatorium forener eksperter fra universiteter, kommuner, regioner, rådgivere, erhvervsliv, forsyninger og borgere med det mål at identificere veje til fælles handling. Dette år sætter klimatopmødet opmærksomhed på klimatilpasning i Danmark, hvor vi udforsker mulighederne for at skabe et mere klimarobust samfund.

NYHEDXperson holder oplæg

blank
blank

Børnenes Klimamøde

23. august, 2024
Med Børnenes Klimamøde giver vi dine elever mulighed for at være en del af noget større: Arbejdet for at skabe nye, bæredygtige løsninger til vores fælles fremtid. Med materialerne, du har til rådighed med vores klimaunivers for skolernes mellemtrin kan eleverne få viden, lære at løse problemerne ved flimaforandringerne, og deltage i vores årlige klimafest og indesende deres egne klimaløsninger.

NYHEDDato for 2024 er klar, Save the date 23. august!

blank
blank

Global Youth Climate Summit

Dato for 2024 kommer snarest
Online topmøde med unge deltagere fra hele verden med det formål at styrke dialogen og øge bevidstheden om konkrete klimainitiativer. Som underviser inviterer vi dig til at tilmelde dig dette topmøde. Vores mål er at gøre klimaundervisningen mere relevant ved at forbinde konkrete cases med de generelle klimadata. Som underviser har du mulighed for at tilmelde dig forskellige tillægsmoduler.
blank

Klimaløsninger & projekter

Se nogle af vores igangværende projekter her

SMV-iværksætterprogram i klimatorium

Klimatorium søger SMV’er og iværksættere, der arbejder med klimatilpasning og vandteknologi, til atblankindgå i et skræddersyet program, hvor man kan udnytte muligheder i Klimatorium og vokse som virksomhed.

Verdens største Living Lab

Tryk for at komme ind på det interaktive kort

508

km²

14

Projekter

110

Samarbejdspartnere

blank
blank
blank

Medlemskab – Erhverv & privat

Få mere viden og bedre forståelse for den foranderlige verden, vi lever i ved at blive MEDLEM af Klimatorium. Du og din virksomhed bliver en del af  projekter & løsninger.

Projekterne berører os alle, åbner muligheder for mange i den producerende og udviklende verden og løser problemer for de besluttende politikere og de borgere, der dagligt oplever og lever med forandringerne.

DU kan komme tæt på løsningerne. DU kan komme tæt på projekterne. DU kan få mere viden og bedre forståelse for den foranderlige verden, vi lever i…. ved at blive MEDLEM af Klimatorium.

da_DK