Pressemeddelelse

– Sarah Lund fra Kolding er pr. 1. januar ansat som projektleder i det kommende klimacenter, Klimatorium, som er under opførelse på havnen i Lemvig og som åbner til august i år.

Sarah Lund er netop hjemvendt fra New Zealand efter at have været bosat der i sammenlagt 11 år. Hun skal i Klimatorium bl.a. deltage i opbygningen af Water Valley i samarbejde med Aqua Globe og Region Midt. Water Valley er den platform, der viderefører Coast To Coast Climate Challenge, når dette projekt efter 6 år afsluttes i 2022. Klimatorum er en del af Coast To Coast samarbejdet.

Derudover skal Sarah arbejde på det internationale samarbejde i og omkring Klimatorum.

– Jeg har i flere år været mere eller mindre løst tilknyttet Klimatorium via mit tidligere arbejde i Udenrigsministeriet og direkte med Klimatorium, da der åbnede sig en mulighed for at få etableret et samarbejde på New Zealand om også der at få opbygget et center efter modellen på Klimatorium.

– Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at mange flere lande får samme tanker og opfører klimacentre, hvor faglige kompetencer og ressourcer tilknyttes og kan indgå internationalt samarbejde om at udvikle løsninger på de kommende års klimaudfordringer, siger Sarah Lund.

Helt aktuelt indgår Sarah Lund også i arbejdet med at tilrettelægge hele åbningen af Klimatorium og afholdelse af dets første klimamøde.

Yderligere oplysninger
Projektleder Sarah Lund, tlf. 29 93 93 03
Direktør Lars Nørgård Holmegaard, tlf. 40 48 30 08

 

Foto: Sarah Lund

 

da_DK