– Vi har jo på mange måder signaleret til vores omverden, at vi ville åbne sidst i august, og derfor har vi selvfølgelig fået flere henvendelser om besøg. Vi udskyder de fleste, men de, der nu engang er i byen eller på en tilrettelagt tur rundt i Jylland, dem tager vi gerne imod og fortæller om Klimatorium – midt i byggerodet, siger direktør Lars Nørgård Holmegaard.

Lørdag var der således tre grupper på besøg. En projektudviklingsgruppe fra Vejle Kommunes teknik og miljø-afdeling, ægtefæller til de vægtere fra hele landet der var i Lemvig til kongres og endelig 34 fætre og kusiner fra det ganske land, der i år skulle mødes i Lemvig.

– Vi fortæller om historikken og forventningerne til Klimatorium, til de afholdte arrangementer – Klima-fagkonference og børne-klimamøde, og så får gæsterne en introduktion til vores udstilling ”Klima uden grænser”. Det var dejligt at opleve den store interesse fra så forskellige grupper, siger Lars Nørgård Holmegaard.

Klimatorium forventes at åbne ultimo november.

 

Foto: Udviklingsgruppen fra Vejle Kommunes teknik- og miljø-afdeling var på studietur rundt i Jylland, og de var meget interesserede i at høre om planerne i Lemvig. Denne gruppe er selv tætte på Vejles ”Økolariet”, hvortil der er en del paralleller til Klimatorium.

da_DK