What will you say to the sea?

Interesserer du dig også for klima og vil du være med til at gøre en forskel? Klimatorium er Danmark’s internationale klimacenter og har stor fokus på at inddrage civilbefolkningen i klimadialogen, især med henblik på at formidle komplekse problemstillinger og løsninger på en inspirerende og informativ måde.

Du har nu den helt særlige mulighed for at deltage i ovenstående konkurrence og dermed få dit klima-budskab set og hørt.

Find kreativiteten frem og send os dit bud på, hvad du vil sige til vores skønne hav, hvis det kunne lytte og forstå? Vi ved at vores hav og dyrelivet heri er påvirket af klimaforandringerne samt lider under menneskets knap så bæredygtige adfærd: vandtemperaturen stiger, plastik hober sig op, forurenet vand udledes i vores have osv.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med unge i New Zealand for at tydeliggøre hvordan klimaudfordringer påvirker kloden rundt. Klimatorium vil efter endt konkurrence have rettighed til at synliggøre og fremvise alle indsendte indslag. Dette vil hjælpe os til at skærpe dialogen og gribe fat i de forskellige problemstillinger på en konstruktiv måde.

Send din kreative besked til havet til os, og deltag i konkurrencen!


Klimatorium er kendt for at tage fat i klimaudfordringer gennem samarbejde hvor der ses nye muligheder frem for trusler.

Send dit bud sammen med din alder til info@klimatorium.dk

 

blank

Konkurrencen løber fra d. 12/6 – 10/7 2020. der udvælges en ugentlig vinder, og alle indsendte indslag indgår i konkurrencen om den store pris, til en værdi af 1.000,-kr

 

Hjælp os med at sprede budskabet

da_DK