DI juli månedes Update fortæller Kurt Nielsen hvorfor han har valgt at engagere sig i Klimatorium og direktør Lars Nørgård Holmegaard giver en status.

 

Som prodekan for vidensudveksling i Science and Teknology står Kurt Nielsen i spidsen for at vidreudvikle den forskningsbaserede rådgivning til myndighederne ogblank

erhvervspartnere indenfor jordbrug, fødevarer og miljø.

Jeg har engageret mig i bestyrelsen for Klimatorium, fordi Danmark har brug for et videnscenter for klimatilpasninger.

I Klimatorium vil ny viden blive omsat til praktiske løsninger, som kan anvendes både nationalt og internationalt.

Aarhus Universitets stærke forskningsmiljøer skaber ny viden også indenfor klimatilpasninger og reduktion af klimaaftrykket. De relevante forskningsresultater kan anvendes til at skabe innovation med stor flyvehøjde – gerne i samarbejde med private og offentlige virksomheder. de studerende bliver en vigtig del af arbejdet med samfundets grønne omstilling.”

 

 

blank“Vi skal gå hånd i hånd” – sangteksten har fået en ny dimension!

Vi kender nok sangen bedst med Keld Heick, men hvor hans næste linje var “gennem livet du og jeg”, så regner vi  – os der skal udfylde og skabe aktiviteter i Klimatorium – med, at vores samvær med de mange håndværkere, der bygger Klimatorium, står for en snarlig afslutning.

Der arbejdes på højtryk og ses bort fra ferie over hele linjen. Vi skal nok få en start, der upåagtet Coronas begrænsninger, vil sætte os godt i gang. Der bliver virtuelle møder af både faglig og mere bredtfavnende karakter – og du kan følge os på Facebook og  vores hjemmeside.

Efter åbningen bliver der mulighed for at besøge Klimatorium i små grupper, til et gratis guidet besøg – tilmelding på forsiden www.klimatorium.dk .

OBS! Åbningen af Klimatorium-bygningen er udsat, og mulighederne for et nyt arrangement istedet undersøges.

Følg med i det hele her på hjemmesiden, og Facebook.

da_DK