Tirsdag den 23. juni arrangerede Young Water Professionals, Danmark (YWPDK) et webinar med titlen “Working in the Water Sector”.

På webinaret delte fem fagfolk igennem indlæg deres oplevelser, gav gode råd og fortalte om deres vej, der førte dem til hvor de er i dag. Ideen med dette webinar var at give de mere end 80 deltagere, der måtte være interesserede eller overveje en karriere inden for vandsektoren, en bedre idé om erhvervene inden for denne branche. Danske virksomheder fra både den offentlige og den private sektor, såsom Liqtech, Envidan, Silhorko-Eurowater, Novozymes og Lemvig Vand var repræsenteret under arrangementet.
YWPDK er en organisation, der leverer en gratis og non-profit netværksplatform for unge og nye vandfolk inden for dansk vandsektor. De fokuserer blandt andet på videndeling, kompetenceudvikling og internationalt samarbejde. Det er en officiel del af International Water Association (IWA).

Lars Nørgård Holmegaard, administrerende direktør for Lemvig Vand og Klimatorium, var en af ​​talerne på dette webinar. Han lagde en stor vægt på beredskab til klimarelaterede løsninger, der kan hjælpe med at tackle problemet med klimaforandringer og behovet for fremtidige fagfolk i vandområdet. Som han fremhævede – intet vand, intet liv!
Læs mere: http://ywp.dk/

blank

blank

 

da_DK