– Vi har ventet og ventet ligesom alle andre, der ønsker publikum. Corona’en hærger stadig, men d. 6. maj åbner vi Klimatorium for alle, der har et godkendt coronapas, og som har anmeldt sit besøg, siger Lars Holmegaard, direktør i Klimatorium.

– Vi har i påsken og den efterfølgende weekend haft en del små rundvisninger – helt i overensstemmelse med corona-bestemmelserne. Det har været vore medlemmer, som i små grupper er blevet vist rundt. Det har givet os en klar fornemmelse af, at der er behov for, at vi er i dialog med vore gæster. Man skal ikke bare komme ind fra gaden og gå rundt på egen hånd – man skal have Klimatoriums historie og vision. Først derefter kan man fordybe sig i vores formidling, hus og udstilling, siger Lars Holmegaard.

Hen over sommeren vil der være mulighed for at tilmelde sig guidede ture hver onsdag og lørdag kl. 11 og 13. Man skal bruge Klimatoriums hjemmeside til at tilmelde sig(link herunder), og der er tale om et timelangt, gratis besøg.

Ud over de guidede ture er centret åbent dagligt mandag til lørdag kl. 10-15 for folk, der efter en guidet tur ønsker endnu et besøg til mere fordybelse. Disse besøg skal også bestilles på hjemmesiden eller i receptionen i Klimatorium. I åbningstiden er der også mulighed for at komme i kontakt med de to øvrige beboere i Klimatorium, Lemvig Vand A/S og Region Midtjyllands Jordforureningskontor. Kun søndag holder Klimatorium lukket.

Book guidet besøg på KLIMATORIUM og udstillingen “Klima Uden Grænser”

Billedtekst: Små grupper af foreningens p.t. 178 private medlemmer har fået rundvisninger i Klimatorium.

da_DK