Erhvervshus Midtjylland opruster med en specialiseret virksomhedskonsulent inden for bæredygtighed og grøn cirkulær omstilling, der to dage om ugen vil sidde i Danmarks internationale klimacenter, Klimatorium, i Lemvig.
Der er tale om en ekstra ressource, der skal supplere Lemvig Kommunes STARTVÆKST virksomhedskonsulent, der har kontor på Isværket, og erhvervshusets øvrige stab af konsulenter.
”Vi har haft dialog med Erhvervshus Midtjylland om, at vi gerne vil have ekstra fokus på udviklingen indenfor klima, bæredygtighed og grøn cirkulær omstilling. Og derfor vil virksomhedskonsulenten også fysisk sidde på Klimatorium,” siger Udviklingschef Lars Klemensen fra Lemvig Kommune.
Tæt på
Hos Erhvervshus Midtjylland ønsker man, at øge den lokale synlighed om mulighederne i den service Erhvervshuset tilbyder. Samtidig vil man give lokale iværksættere og virksomheder endnu bedre adgang til de tilbud og ydelser der findes.
”Her er et oplagt eksempel på, at der findes en lokal styrkeposition, hvor virksomheder, forskere og myndigheder går sammen om at finde klimaløsninger, der samtidig skaber jobs, vækst og eksport. Derfor er det oplagt, at det er her en af vores virksomhedskonsulenter skal være tæt på det,” siger direktør Erik Krarup fra Erhvervshus Midtjylland.
I øjeblikket er virksomhedskonsulent stillingen på Klimatorium slået op og den valgte kandidat vil starte hurtigst muligt efter sommerferien.
da_DK