Der er i aften afholdt generalforsamling i Foreningen Klimatorium, og der var mulighed for fysisk deltagelse af interesserede der på forhånd havde tilmeldt sig. Det forløb efter dagsordenen, og formand Jørgen Nørby berettede om året der gik, mens direktør Lars Holmegaard fremlagde regnskabet. Teknikken drillede dog, og seere som skulle have set med på et live-link hjemmefra, blev skuffet.

“Vi havde på forhånd lovet, at vi ville sende live fra mødet i Klimatorium, som vi med succes har gjort i så mange andre sammenhænge, men i dag var der desværre udfordringer, med at få live signalet sendt videre ud på nettet. Det ærgre vi os over, og beklager dybt, men heldigvis er aftenen blevet optaget, og der bliver derfor stadig mulighed for at se mødet.” siger Lars Holmegaard, direktør Klimatorium.  “Vi glæder os dog over at det er muligt at kunne se tilbage på så fint et år som 2020 blev-på trods af Covid-19.” 

Det flotte tilbageblik som formand Jørgen Nørby berettede, kan læses her:  Årsberetning Foreningen Klimatorium 2020

Årsrapporten 2020 kan læses her: Regnskab-Årsrapport 2020 Foreningen Klimatorium

Link til at se eller gense Generalforsamling, Foreningen Klimatorium(Vi beklager at det desværre ikke var muligt at få Peter Kjeldbergs fine velkomst med) : LINK TIL OPTAGEDE UDGAVE AF GENERALFORSAMLING 26/5 2021

 

 

da_DK